TEMPS DE PREPARACIÓ: 2,5 hores
TEMPS DE COCCIÓ: 8-10 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 6
INGREDIENTS:
- 375 g de farina- 200 g de mantega
- 250 g de sucre
- 2 ous
- Un polsim de sal
- Una cullerada d'extracte de vainilla
- 30 g de xocolata de cobertura, desfeta
PROCEDIMENTS:
1.- Tamisem la farina i la reservem.2.- Batem la mantega fins que quedi cremosa, i afegim el sucre. Batem els ous amb la sal i la vainilla i ho afegim a la mantega. Ho barregem, afegim la farina i ho tornem a barrejar.
3.- Dividim la massa per la meitat. A una meitat li afegim la xocolata desfeta. Posem les dues masses separades a la nevera i les deixem reposar mitja hora.
4.- Estenem les masses amb un corriol, fent servir paper plastificat perquè no s'enganxi. Posem una massa a sobre de l'altre i ho enrotllem. Ho posem al congelador durant una hora.
5.- Tallem la massa en rodanxes de 6 mm aproximadament. Posem les galetes sobre safates folrades amb paper de forn i les posem al forn prèviament escalfat. Les coem durant 10 minuts i les deixem refredar abans de menjar-les.