Pastís de Cacau
Dificultat: Normal
Tems de cocció: 10 minuts
Numero de comensals: 7
Ingredients:
175 gr de farina
4 cullerades soperes de cacau en pols
2 culleradetes de llevat
125 gr de sucre
4 cullerades soperes de mel de canya
2 ous
125 cc de llet
125 cc d’oli
Preparació:
Posem en un vol la farina, el cacau y el llevat,
previament tamissats. Afegim el sucre. Formem un volcà i a dins posem els ous i
la mel. A poc a poc anem afegim l’oli i la llet ja barrejats. Batem la massa
resultant fins que quedi homogènia, quan
aquesta ja està ho posem en un motllo on previament haurem posat margarina i
farina. Finalment o posem al forn (que previament haurem engegat per que estigui ben calent) durant una hora
aproximadament a 180º. Un cop transcurregut aquest temps, punxarem
elpastís i si l’utensili amb que hem
punxat surt net el pastís es cuit, el treiem del forn. Quan sigui fred ho desmotllem i ja estarà llest
per menjar.
BON
PROFIT!!!
Mmm molt bon post chef coll
ResponEliminaPer llepar-se els dits