dijous, 8 de març de 2012

Bescuit de xocolata amb nous i filipins

Bescuit de xocolata amb nous i filipins



DIFICULTAT: mitja
TEMPS PREPARACIÓ: 15 minuts
TEMPS COCCIÓ: 45 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 3 o 4 persones

ingredients:
150 grams de nous picades
150 grams de sucre
150 grams de xocolata
150 grams de mantega
200 grams de farina
3 ous
1 cda de llevat
1 paquet de filipins

Com fer pa de pessic de xocolata amb nous
1.Barrejar en un bol els rovells dels ous, el sucre i la mantega.
2.Barrejar la farina amb el llevat i incorporar poc a poc, batent amb les varetes.
3. Afegir la xocolata fosa i les nous picades. Batem les clares a punt de neu i les afegim al pa de pessic amb molta cura.
4.Preescalfar el forn a 180 º.
5.Preparar un motlle amb mantega i farina i aboquar la massa.
6. Enfornar durant 45 minuts, comprovar si està fet amb una agulla i si cal coure una mica més.

1 comentari:

  1. Hola Dani,
    has fet una bona feina, però cal que editis el text i retoquis el punt 4 i 5 de l'elaboració, fixa't que no estan en infinitiu (que és com han d'estar els textos instructius i com molt bé has fet a tots els altres punts).
    Per altra banda, quan puguis cal que vagis al teu perfil i que posis en "Nom a mostrar" el teu nom i cognom, per tal que no hi hagi malentesos.
    Per cert, molt bona la cançó de 12 Stones ;b i ja cal que donis les gràcies a tot "l'equip col·laborador".

    ResponElimina