divendres, 9 de març de 2012

Spaghetti a la carbonara


Dificultat: mitja
temps de preparació: 15 minuts
temps de cocció: 8 minuts
comensals: 4 persones
Ingredients:
· 2 pots de nata
· 2 ous
· Bacó
· Sal
· Pebre
· Spaghettis
· Margarina
Procediment:
1.Escalfar aigua dins d’una cassola.
2.Un cop l’aigua comença a bullir, abocar els spaghettis i deixar coure 8 minuts. 
3.Mentrestant tallar el bacó en tires petites.
4.Separar el rovells dels ous de la clara.
5.Després agafar una paella i posar dues cullerades de margarina.
            6. Quan està desfeta, fregir el bacó.
      7.Un cop passats els vuit minuts escórrer els spaghettis i afegir-los a la paella.
      8.Remoure i afagir els rovells d’ou.
            9.Tornar a moure i ficar la nata.
      10.Tornar a moure i ficar una mica de sal i pebre.





3 comentaris:

  1. Hola Ángel,
    cal que repassis "l'edició" del teu escrit, hi falten espais, majúscules, etc. A més a més, l'elaboració no sempre segueix les característiques del text instructiu (recorda que els verbs han d'estar en infinitiu, com has fet al pas 1: "escalfar").
    El vídeo està molt bé!
    Quan ho tinguis llest m'avises i tornaré a valorar la feina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. com ho puc tornar a fer per canviar el que està malament?

      Elimina
    2. Ángel,
      has d'identificar-te amb el teu usuari i contrasenya (a dalt a la dreta). Després veuràs que a la part inferior de la teva recepta hi apareix un llapis. Fes clic al llapis i ja podràs editar i modificar tot el que vulguis.

      Elimina