divendres, 9 març de 2012

Coca de iogurt amb xocolata


DIFICULTAT: Baixa

TEMPS DE PREPARACIÓ: 15 minuts
TEMPS DE COCCIÓ: 45 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 6-8

INGREDIENTS:

3 rovells d'ou i les seves clares
1 iogurt
2 cabudes de iogurt de sucre
1/2 cabuda de iogurt d'oli
3 cabudes de farina
1 sobre de llevat de pastisseria
el suc i la ratlladura de 1/2 llimona
150 grams de xocolata fosa

ELABORACIÓ:

1- Barrejar els tres rovells d'ou.
2- Abocar el iogurt al vol.
3- Es posen les dues cabudes sucre.
4- Afegir un sobre de llevat de pastisseria a la farina.
5- Es tira l'oli.
6- Abocar la farina al vol.
7- Després es posa la ratlladura de llimona i el suc.
8- Batre la clara a punt de neu i l'afegim a la resta.
9- Afegir la xocolata fosa a la barreja.
10- S'aboca tot al motllo i ho posem al forn a 175ºC durant 45 minuts.













2 comentaris:

  1. Hola Pol,
    el pastís t'ha quedat molt bé, però cal que repassis els temps verbals de "l'elaboració" perquè no són els que hem de fer servir en escriure un text instructiu.
    FELICITATS per l'edició del vídeo que està molt bé!
    Quan ho hagis modificat envia'm un correu perquè torni a valorar la feina feta.

    ResponElimina