DIFICULTAT: Baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts
TEMPS COCCIÓ: 10 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 3 o 4 persones (8 creps)
INGREDIENTS:
- 100 g de farina
- 2 ous
- 1 got de llet
- 40 g de mantega
- 1 cullerada de sucre
- Nutella/melmelada
ELABORACIÓ:
- Agafeu un bol i barregeu-hi bé els ous, la farina i el sucre fins que quedi una pasta fina.
- Aboqueu-hi la llet a poc a poc i remeneu.
- En una paella mitjana, desfeu la mantega.
- Quan ja estigui desfeta, tireu-la amb la pasta de crep i barregeu.
- Amb la mateixa paella on hi heu fet els creps, aboqueu-hi una mica de pasta de crep.
- Quan estigui una mica daurat, gireu el crep. Quan estigui fet el poseu en un plat. Aneu repetint l'operació fins que s'esgoti la pasta de crep.
- Farciu el crep amb melmelada o nutella.
- I ja els teniu fets! Bon profit!
Hola Júlia,
ResponEliminahas fet una bona feina, i la recepta sembla fàcil i bona. Només una observació: crep en català és una paraula femenina.
D'acord! Gràcies Esther, a partir d'ara intentaré recordar que és femenina! Jajajajaja:)
ResponElimina