dijous, 8 de març de 2012

CREPS DE NUTELLA O MELMELADA


DIFICULTAT: Baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts
TEMPS COCCIÓ: 10 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 3 o 4 persones (8 creps) 


INGREDIENTS: 

  • 100 g de farina
  •  2 ous
  •  1 got de llet
  •  40 g de mantega
  • 1 cullerada de sucre
  • Nutella/melmelada
ELABORACIÓ:
  1. Agafeu un bol i barregeu-hi bé els ous, la farina i el sucre fins que quedi una pasta fina.
  2. Aboqueu-hi la llet a poc a poc i remeneu.
  3. En una paella mitjana, desfeu la mantega.
  4. Quan ja estigui desfeta, tireu-la amb la pasta de crep i barregeu. 
  5. Amb la mateixa paella on hi heu fet els creps, aboqueu-hi una mica de pasta de crep.
  6. Quan estigui una mica daurat, gireu el crep. Quan estigui fet el poseu en un plat. Aneu repetint l'operació fins que s'esgoti la pasta de crep.
  7. Farciu el crep amb melmelada o nutella.
  8. I ja els teniu fets! Bon profit!

2 comentaris:

  1. Hola Júlia,
    has fet una bona feina, i la recepta sembla fàcil i bona. Només una observació: crep en català és una paraula femenina.

    ResponElimina
  2. D'acord! Gràcies Esther, a partir d'ara intentaré recordar que és femenina! Jajajajaja:)

    ResponElimina