dimarts, 6 de març de 2012

Pastís de pernil dolç i formatge


Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 30 minuts
Temps de cocció: 7 minuts per preescalfar i 7 minuts més per gratinar.
Ingredients:
Massa Brisa
Pernil dolç
Formatges (“sabanites”, formatge de cabra i mozzarella)
Nata
Sucre moreno
Blat de moro
Elaboració:
1. Engegar el forn a 200º 10 minuts abans de posar la massa.
2. Preescalfar 5 minuts al forn una de les masses brisa.
3. Posar la base de massa brisa i a sobre, pernil (triturat), blat de moro i els formatges. Després, tirar-li un rajolí de nata.
4. Tapar la primera massa brisa (amb els ingredients a dins) amb la segona massa brisa (per sobre). És aconsellable fer un forat petit al mig perquè no es cogui.
5. Posar sucre moreno per sobre el pastís.
6. Posar el pastís uns altres 7 minuts al forn per gratinar.
7. Deixar refredar una mica i llest per menjar.


3 comentaris:

  1. Com ja t'he dit esther no em deixa penjar els videos...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ignasi,
      porta demà l'ordinador i a classe ens ho mirem.

      Elimina
  2. Gràcies Esther, ja he pogut penjar el video.

    ResponElimina