diumenge, 25 de març de 2012

Pinwheel cookies



DIFICULTAT: Alta
TEMPS DE PREPARACIÓ: 2,5 hores
TEMPS DE COCCIÓ: 8-10 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 6

INGREDIENTS:

- 375 g de farina
- 200 g de mantega
- 250 g de sucre
- 2 ous
- Un polsim de sal
- Una cullerada d'extracte de vainilla
- 30 g de xocolata de cobertura, desfeta

PROCEDIMENTS:

1.- Tamisem la farina i la reservem.
2.- Batem la mantega fins que quedi cremosa, i afegim el sucre. Batem els ous amb la sal i la vainilla i ho afegim a la mantega. Ho barregem, afegim la farina i ho tornem a barrejar.
3.- Dividim la massa per la meitat. A una meitat li afegim la xocolata desfeta. Posem les dues masses separades a la nevera i les deixem reposar mitja hora.
4.- Estenem les masses amb un corriol, fent servir paper plastificat perquè no s'enganxi. Posem una massa a sobre de l'altre i ho enrotllem. Ho posem al congelador durant una hora.
5.- Tallem la massa en rodanxes de 6 mm aproximadament. Posem les galetes sobre safates folrades amb paper de forn i les posem al forn  prèviament escalfat. Les coem durant 10 minuts i les deixem refredar abans de menjar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada