divendres, 9 de març de 2012

Flam casolà



Dificultat: Baixa
Temps de preparació: 3m
Temps de cocció:24m

  Numero de comensals:  4

Ingredients:
  Llet
        Un sobre de flam Pontax  
        Sucre
  Un sobre amb caramel líquid


Elaboració:
1.       D'un litre de llet, separar una tassa i deixatar-hi el contingut d'un sobre. Escalfar la resta de la llet amb sucre (vuit cullerades)
2.       Quan bulli, abocar el contingut de la tassa i remoure constantment.
3.       Escalfar fins que bulli remenant contínuament. Deixar bullir durant un minut sense deixar de remenar. Retirar del foc i abocar en un motlle caramel · litzat. deixar refredar


1 comentari:

  1. Hola Christian,
    cal que repassis l'edició del teu escrit: els comensals a dalt, el vídeo després de l'elaboració, etc. Mira l'exemple i com ho han fet els teus companys.
    A més, hi ha algun problema amb el vídeo, ves al Youtube i esbrina què passa.
    Quan ho tinguis tot llest, envia'm un missatge per tal que torni a avaluar la feina feta.

    ResponElimina