Dificultat: Baixa
Temps de preparació: 3m
Temps de cocció:24m
Numero de comensals: 4
Ingredients:
Llet
Un sobre de flam Pontax
Sucre
Un sobre amb caramel líquid
Elaboració:
1. D'un litre de llet, separar una tassa i deixatar-hi el contingut d'un sobre. Escalfar la resta de la llet amb sucre (vuit cullerades)
2. Quan bulli, abocar el contingut de la tassa i remoure constantment.
3. Escalfar fins que bulli remenant contínuament. Deixar bullir durant un minut sense deixar de remenar. Retirar del foc i abocar en un motlle caramel · litzat. deixar refredar
Hola Christian,
ResponEliminacal que repassis l'edició del teu escrit: els comensals a dalt, el vídeo després de l'elaboració, etc. Mira l'exemple i com ho han fet els teus companys.
A més, hi ha algun problema amb el vídeo, ves al Youtube i esbrina què passa.
Quan ho tinguis tot llest, envia'm un missatge per tal que torni a avaluar la feina feta.