divendres, 9 de març de 2012

CREPS DE MEL



Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 minuts
Temps de repòs: 30 minuts
Número de persones: 4 o 5 persones

INGREDIENTS
-         2 ous
-         1 cullerada de sucre
-         200g de farina
-         20g de mantega fosa
-         1 got d’aigua
-         1 got de llet
-         1 pessic de sal

PROCEDIMENT
1-     S’introdueixen els 2 ous i el sucre a un bol.
2-     Es baten els dos ingredients fins a punt de neu.
3-     Introduïm el resto d’ingredients.
4-     Es bat tot fins que es barreja be i sense grumolls.
5-     Deixa reposar la massa mitja hora.
6-     Prepara els creps.

RECOMANACIONS
1-     La farina es te que introduir tamisada per que la massa quedi mes esponjosa.




3 comentaris:

  1. Hola Roger,
    has fet una bona feina, però cal que milloris l'elaboració. Fixa't que el temps verbal que has de fer servir és el dels punts 5 i 6 ("deixar reposar" i "preparar") és a dir: l'infinitiu!!!
    Quan ho tinguis arreglat, envia'm un missatge i tornaré a avaluar la feina feta.

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Roger ho has fet del revés!!!!!!!!!!!!
      Ho havies de fer com el punt 5 i 6, ara està tot malament :(

      Elimina