divendres, 9 de març de 2012

Brownie de xocolate amb avellanas.



DIFICULTAT: Baixa.
TEMPS DE PREPARACIÓ: 20 minuts.
TEMPS DE COCCIÓ: 20 minuts.
NÚMERO DE PERSONES: 8

INGREDIENTS:
  • 200g. de avellanes.
  • 200g. de xocolata.
  • 100ml de llet.
  • 175g de sucre
  • 4 ous.
  • mantega per el motlle.
PROCEDIMENT:

És netegen les avellanes frotan entre les mans.
Reserva algunes senceres (40g), les altres es trituren.
Ajunta-ho amb la sucre.
Es calenta la xocolata al "bany Maria".
Barreja el xocolate amb les avellanes triturades i la llet.
Separa els rovells de les clares muntades a punt de neu.
Afegeix les avellanes reservades en el motlle untat de mantega, junt a la barreja.
Introdueix-lo en el forn a 180º.


1 comentari:

  1. Hola Sune,
    cal que redactis de nou "l'elaboració" seguint les característiques del text instructiu, i que repassis l'ortografia de tot l'escrit...
    Quna ho tinguis fet m'avises i tornaré a valorar la teva recepta.

    ResponElimina