DIFICULTAT: Baixa.
TEMPS DE PREPARACIÓ: 20 minuts.
TEMPS DE COCCIÓ: 20 minuts.
NÚMERO DE PERSONES: 8
INGREDIENTS:
- 200g. de avellanes.
- 200g. de xocolata.
- 100ml de llet.
- 175g de sucre
- 4 ous.
- mantega per el motlle.
PROCEDIMENT:
És netegen les avellanes frotan entre les mans.
Reserva algunes senceres (40g), les altres es trituren.
Ajunta-ho amb la sucre.
Es calenta la xocolata al "bany Maria".
Barreja el xocolate amb les avellanes triturades i la llet.
Separa els rovells de les clares muntades a punt de neu.
Afegeix les avellanes reservades en el motlle untat de mantega, junt a la barreja.
Introdueix-lo en el forn a 180º.
Hola Sune,
ResponEliminacal que redactis de nou "l'elaboració" seguint les característiques del text instructiu, i que repassis l'ortografia de tot l'escrit...
Quna ho tinguis fet m'avises i tornaré a valorar la teva recepta.