dissabte, 10 de març de 2012



CREP DE NOCILLA, NATA I MADUIXES.


DIFICULTAT: Baixa


TEMPS PREPARACIÓ: 5-10 minuts

TEMPS REPÒS: 30 minuts

TEMPS COCCIÓ: 2 minuts

NÚMERO DE COMENSALS: 1 persona


INGREDIENTS:

- 1,5 l de llet

- 3 ous

- 40 gr mantega

- 250 gr farina

- Un pessic de sal


Per omplir-lo i decorar-lo:

- 50 gr de nocilla

- 1 maduixa

- Una mica de sucre amb pols

- Una mica de nata

ELABORACIÓ:

1. En primer lloc posa la farina en un bol, en segon lloc posa-li una mica de sal, en tercer lloc posa-li la llet i barrejar-ho.

2. Batre els ous i afegir-ho amb el compost de farina.

3. Deixar-ho reposar 30 minuts.

4. Agafar un cullero de sopa, i amb el cullero agafa la massa i la poses a la paella, deixa que es faci una mica i li poses la nocilla, deixa que es faci i el poses en un plat.

5. Agafa la nata i la poses pels cantons del crep en forma de rodona, talla una maduixa en rodanxes i la coloques en una punta, i per sobre li poses una mica de sucre en pols i nocilla.

ETIQUETES: postre, crep, nata, maduixa, nocilla, sucre

5 comentaris:

  1. Hola Helena,
    cal que repassis "l'elaboració" ja que canvies sovint la forma verbal. La forma verbal més adequada per als textos instructius és l'infinitiu (ex: agafar, posar, remenar, etc.).
    Pel vídeo no et preocupis, te'l conto com si estigués penjat.

    ResponElimina
  2. Helena avera si en portes a clase mmm... hahahaha :)

    ResponElimina
  3. Helena tenen una pinta bonissssima¡¡¡¡

    ResponElimina