dilluns, 5 de març de 2012

Magdalenes






Dificultat: Baixa
Temps de preparació: 30 minuts
Temps de cocció: 30 minuts
Número de comensals: 6 persones
Ingredients:
4 ous
250g de farina
250g de mantega
250g de sucre
Una mica de vainilla
Elaboració:
  1. Separar el rovell de la clara de cada ou.
  2. Desfer la mantega 40 segons.
  3.  Posar  els rovell i el sucre a la batedora i  batre  un minut aproximadament. Afegir la farina i la mantega i batre un minut més i per últim afegir una mica de vainilla i batre un segons més.
  4. Quan estigui, posar-ho en un bol.
  5. Muntar les clares a punt de neu.
  6.   Ajuntar-ho tot i remenar-ho.
  7.  Posar amb una màniga pastissera la massa al peti fus.
  8.   Posar els peti fus en una plata i ficar-ho al forn uns 30 minuts aproximadament.




1 comentari:

  1. David,
    cal que arreglis URGENTMENT dues coses. La primera és que has d'editar el teu perfil (hi ha molts David a 2n d'ESO i no sé quin ets). La segona és que el vídeo és privat i no es pot visualitzar (has d'anar a Youtube i canviar l'opció de vídeo privat a vídeo públic).
    Quan ho hagis fet avisa'm perquè et posi la nota.

    ResponElimina