Temps de preparació: 10 minuts
Teps de cocció: s'ha d'escalfar 1 hora
Número de comensals: Dapén de quantes facis
INGREDIENTS:
- 1 litre de llet
- 1 sobre de farina de blat de moro i ou
- Sucre
- Pela de llimona
ELABORACIÓ:
- Escalfar la llet en una cassola.
- Tirar sis cullerades de sucre i la pela de llimona
- Mentrestant que bull la llet, ficar llet i la farina de blat de moro i ou a un recipient i batre-ho.
- Ficar el que hi ha al recipient a la cassola i remenar-ho
- Quan la llet comensi a bollir, remenar tres minuts.
- Repartir-ho en bols i deixar refredar una hora.
- Després ficar-ho a la nevera
Hola Laia,
ResponEliminacal que repassis com s'ha de redactar un text instructiu, ja que no fas servir el temps verbal adequat. Quan ho hagis arreglat, envia'm un correu perquè torni a avaluar la teva recepta.
M'agrada la cançó del vídeo, quina és?