dissabte, 10 de març de 2012

PA DE PESSIC (LA RECEPTA DEL IOGURT)

 








 DIFICULTAT: Baixa

TEMPS DE PREPARACIÓ: 15 minuts (aproximadament)

TEMPS DE COCCIÓ: 45 minuts

NÚMERO DE COMENSALS: 6 Persones


INGREDIENTS:

                     1 iogurt ( en farem servir el got com a mesura)

                     3 gots de farina

                      2 gots de sucre

                      1 got d’oli

                      1 sobre de llevat

                       3 ous

         PROCEDIMENTS:

1.      Escalfeu prèviament el forn a 180º.

2.     Agafeu tots els ingredients necessaris i barregeu-los.

3.   Abans de tirar els ous a la barreja n'heu de separar les clares, ja que més 
endavant les necessitareu.

4.     Barregeu ben bé la massa en un bol.

5.     En un altre bol munteu les clares a punt de neu amb una batedora.

6.     Tot seguit aboqueu les clares a punt de neu a la massa i barregeu-ho.

7.     Fiqueu tota la massa al motlle folrat amb paper de forn.

8.   Tot seguit ja podeu ficar la massa al mig del forn, escalfat ja a 180º i només encès a la part de baix.

9.     Al cap de 45 minuts el pa de pessic ja estarà llest.









Marc Guillamet Pujadas

5 comentaris:

  1. Hola Marc,
    no sé perquè t'atabales tant!!! Has fet una feina fantàstica: FELICITATS!

    ResponElimina
  2. Gràcies.Bé, és que jo amb l'informàtica sóc pèssim. No és el meu fort!

    ResponElimina
  3. Hi ha algunes faltes en títol però tot l'ho altre està molt bè estaria deliciós.

    ResponElimina