DIFICULTAT: Baixa
TEMPS DE
PREPARACIÓ: 15 minuts (aproximadament)
TEMPS DE
COCCIÓ: 45 minuts
NÚMERO DE
COMENSALS: 6 Persones
INGREDIENTS:
1 iogurt ( en farem servir
el got com a mesura)
3 gots de farina
2 gots de sucre
1 got d’oli
1 sobre de llevat
3 ous
PROCEDIMENTS:
1. Escalfeu prèviament el
forn a 180º.
2. Agafeu tots els
ingredients necessaris i barregeu-los.
3. Abans de tirar els ous a
la barreja n'heu de separar les clares, ja que més
endavant les necessitareu.
4. Barregeu ben bé la massa
en un bol.
5. En un altre bol munteu
les clares a punt de neu amb una batedora.
6. Tot seguit aboqueu les
clares a punt de neu a la massa i barregeu-ho.
7. Fiqueu tota la massa al
motlle folrat amb paper de forn.
8. Tot seguit ja podeu
ficar la massa al mig del forn, escalfat ja a 180º i només encès a la part de
baix.
9. Al cap de 45 minuts el
pa de pessic ja estarà llest.
Marc Guillamet Pujadas
Hola Marc,
ResponEliminano sé perquè t'atabales tant!!! Has fet una feina fantàstica: FELICITATS!
tonta del culo
EliminaGràcies.Bé, és que jo amb l'informàtica sóc pèssim. No és el meu fort!
ResponEliminaHi ha algunes faltes en títol però tot l'ho altre està molt bè estaria deliciós.
ResponEliminaOli de girasol?
ResponEliminaEntenc que si
EliminaMolt be te molt bona pinta i deu ser molt gustos
ResponElimina