DIFICULTAD: baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 20 minuts
TEMPS COCCIÓ: 30 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 10 – 12 persones
INGREDIENTS:
1 Iogurt natural sense sucre
3 Ous
Del mateix envàs del iogurt posar 2 vegades Sucre
Del mateix envàs del iogurt ple posar 3 vegades farina
1 sobre de Llevat
Del mateix envàs del iogurt posar 1 vegada Oli
PER FER LA COBERTURA DEL PASTIS:
1 litre de Llet
½ kg de Llet condensada
Al gust Canyella
Claus d’olor
2 culleres de Maizena
1 bossa de Fideus de colors
ELABORACIÓ:
1. Barrejar el iogurt, als ous, el llevat.
2. Afegir de la mateixa mida del iogurt; 2 de sucra, 3 de farina i 1 de oli. Barrejar amb el preparat abans fet.
3. Enfarinar el motllo i afegir el preparat.
4. Posar-ho al forn a 165º, esperar 30 minuts aproximadament.
5. Per la cobertura bullir la llet, ficar canyella i claus d’olor al gust i barrejar amb la llet condensada.
6. Dissoldre la maizena amb una mica d’aigua en un bolt, afejir a la llet deu minuts abans de retirar-la.
7. Quan el pastís i la cobertura siguin freds als pudem juntar.
Li posarem ¨fideos de colors¨
Molt bé William,
ResponEliminahas fet molt bona feina.