dimarts, 6 de març del 2012

Pastís de dues llets









DIFICULTAD: baixa

TEMPS PREPARACIÓ: 20 minuts

TEMPS COCCIÓ: 30 minuts

NÚMERO DE COMENSALS: 10 – 12 persones



INGREDIENTS:

1 Iogurt natural sense sucre

3 Ous

Del mateix envàs del iogurt posar 2 vegades Sucre

Del mateix envàs del iogurt ple posar 3 vegades farina

1 sobre de Llevat

Del mateix envàs del iogurt posar 1 vegada Oli

PER FER LA COBERTURA DEL PASTIS:

1 litre de Llet

½ kg de Llet condensada

Al gust Canyella

Claus d’olor

2 culleres de Maizena

1 bossa de Fideus de colors

ELABORACIÓ:

1. Barrejar el iogurt, als ous, el llevat.

2. Afegir de la mateixa mida del iogurt; 2 de sucra, 3 de farina i 1 de oli. Barrejar amb el preparat abans fet.

3. Enfarinar el motllo i afegir el preparat.

4. Posar-ho al forn a 165º, esperar 30 minuts aproximadament.

5. Per la cobertura bullir la llet, ficar canyella i claus d’olor al gust i barrejar amb la llet condensada.

6. Dissoldre la maizena amb una mica d’aigua en un bolt, afejir a la llet deu minuts abans de retirar-la.

7. Quan el pastís i la cobertura siguin freds als pudem juntar.

Li posarem ¨fideos de colors¨


1 comentari: