dijous, 8 de març de 2012

Pa de pesic




DIFICULTAT: Baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts
TEMPS COCCIÓ: 45 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 8 persones

INGREDIENTS:
-3 ous

-250 grams de farina
-2 meitats d'un got de sure. ( Depen de si es vol molt dolç o menys s'he ni posa més o menys ).
-La meitat d'un got de llet.
- d'oli.
-Ralladura de llimona. ( Optatiu ).
-Un sobre de llevat ( Depen de si la farina ja en porta o no ).


ELABORACIÓ:
1- Posar els tres ous a dins d'un bol i barrejar-los.


2- Posar les ratlladures de la llimona a dins d'el bol. Es barreja tot i hi s'hi aboca les dos meitats de gots de sucre. 


3- Barrejar unaltre vegada hi posarm els 250g de farina amb el sobre de llevat. 


4-Posar a escalfar el forn a 180º durant 5 minuts. 


5-Continueu amb la massa, cuan ho tingeu tot ven barrejat poseu-hi la llet i l'oli. 


6-Posar tota la massa al motlle i colocar-ho al forn duran 45 minuts a 170º



2 comentaris:

  1. Hola Sinéad,
    cal que repassis la feina feta perquè hi ha molts errors en la transcripció de la recepta i moltes faltes d'ortografia. Per altra banda, en redactar l'elaboració no has tingut present les característiques del text instructiu, cal que ho arreglis.
    Pensa també que ja que no has fet el vídeo, hauries de millorar l'edició del muntatge fotogràfic, afegint per exemple música.
    Quan ho hagis rectificat envia'm un missatge per tal que torni a avaluar la teva recepta.

    ResponElimina