dijous, 15 de març del 2012

Bunyols de bacallà
















Dificultat: Baixa
Temps de preparació: 15 min
Temps de cocció: 2 min
Número de comensals: 4

Ingredients:

  • Bacallà dessalat
  • Farina
  • 1 ou
  • Una cullereta de llevat amb pols
  • All
  • Julivert
  • Aigua amb gas
  • Oli per fregir
Elaboració:

  1. En un vol fem una pasta amb la farina, l'aigua amb gas i l'ou, barrejant-ho.
  2. Esmicolem el bacallà i l'afegim a la pasta.
  3. Afegim l'all i julivert picats i el llevat.
  4. Ho barregem tot i si la pasta és massa clara i posem més farina que no quedi ni molt clara ni molt espesa.
  5. Sal (si cal) depèn de com hagi quedat de salat el bacallà.
  6. Posem força oli en una paella i quan estigui força calent, anirem tirant amb una cullera de postre porcions de pasta.
  7. Deixem fregir-los i quan veiem que estan daurats, els posem amb una safata amb paper absorbent perquè deixin anar l'oli que sobra. Repetir l'operació fins acabar la pasta.
  8. Servir a taula



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada