Dificultat: Baixa
Temps de preparació: 15 min
Temps de cocció: 2 min
Número de comensals: 4
Ingredients:
- Bacallà dessalat
- Farina
- 1 ou
- Una cullereta de llevat amb pols
- All
- Julivert
- Aigua amb gas
- Oli per fregir
Elaboració:
- En un vol fem una pasta amb la farina, l'aigua amb gas i l'ou, barrejant-ho.
- Esmicolem el bacallà i l'afegim a la pasta.
- Afegim l'all i julivert picats i el llevat.
- Ho barregem tot i si la pasta és massa clara i posem més farina que no quedi ni molt clara ni molt espesa.
- Sal (si cal) depèn de com hagi quedat de salat el bacallà.
- Posem força oli en una paella i quan estigui força calent, anirem tirant amb una cullera de postre porcions de pasta.
- Deixem fregir-los i quan veiem que estan daurats, els posem amb una safata amb paper absorbent perquè deixin anar l'oli que sobra. Repetir l'operació fins acabar la pasta.
- Servir a taula
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada