dijous, 8 de març de 2012

Truita Francesa





Dificultat: Baixa.



Temps de preparació: 2 minuts.

Temps de cocció: 5 minuts.

Número de comensals: 1 persona.



Ingredients:

1 Ou.

Oli.

Sal.


Acompanyament:

Pa amb tomàquet.

Olives.


Elaboració.

1) Posar a escalfar l'oli i batre l'ou amb sal.

2) Tirar l'ou batut a la paella.

3) Esperar a que es faigi bé la truita.

4) Posar la truita en un plat i posar els acompanyaments.






1 comentari:

  1. Hola Jordi,
    has fet una bona feina, però em fa la sensació que aquesta truita no l'has acabat tu...
    XD
    Quan tinguis un moment pensa a "editar" el teu perfil perquè no ets l'únic Jordi de 2n... Has de posar en "Nom a mostrar" el teu nom i cognom.

    ResponElimina