DIFICULTAT: mitja
TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts
TEMPS COCCIÓ: 20 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 6 Persones
INGREDIENTS:
- 6 ous
- 600 g de Patates
- 300 Ceba
- Sal
- Formatge
- Chopped
- Oli
ELABORACIÓ:
- Tallar les patates i les cebes a trossets. Escalfar l’oli i quan estigui calent afegir les patates, les cebes i una mica de sal.
- Batre els 6 ous.
- Quan les patates i les cebes ja s’hagin cuit, escórrer l’oli i torneu-les a posar a la paella. Afegir El copped, el formatge i els ous. Tapar.
- El deixem coure uns minuts.
- Donar-li la volta amb un plat i tornar-la a posar a la paella uns minuts més.
- Finalment la posem en el plat.
Hola Noelia,
ResponEliminahas fet una bona feina. No he tastat mai una truita amb "chopped", potser en faig una aviat. Cal tenir molta traça perquè no se't trenqui, i com fumeja... quina gana!
:)
Hola Esther,
ResponEliminaM'agradat fer aquest treball perque a sigut entretingut fer-ho. L'has de probar perque està molt bona. Al principi l'hanava a fer de pernil dolç, però, com no m'agarda el pernil dolç, le fet de "chopped".
Segur que la provo, sempre és interessant experimentar nous gustos ;b
Elimina