dimecres, 7 de març de 2012

Truita de patates amb formatge i chopped

DIFICULTAT: mitja

TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts

TEMPS COCCIÓ: 20 minuts

NÚMERO DE COMENSALS: 6 Persones

INGREDIENTS:

  • 6 ous
  • 600 g de Patates
  • 300 Ceba
  • Sal
  • Formatge
  • Chopped
  • Oli

ELABORACIÓ:

  1. Tallar les patates i les cebes a trossets. Escalfar l’oli i quan estigui calent afegir les patates, les cebes i una mica de sal.
  2. Batre els 6 ous.
  3. Quan les patates i les cebes ja s’hagin cuit, escórrer l’oli i torneu-les a posar a la paella. Afegir El copped, el formatge i els ous. Tapar.
  4. El deixem coure uns minuts.
  5. Donar-li la volta amb un plat i tornar-la a posar a la paella uns minuts més.
  6. Finalment la posem en el plat.

3 comentaris:

  1. Hola Noelia,
    has fet una bona feina. No he tastat mai una truita amb "chopped", potser en faig una aviat. Cal tenir molta traça perquè no se't trenqui, i com fumeja... quina gana!
    :)

    ResponElimina
  2. Hola Esther,
    M'agradat fer aquest treball perque a sigut entretingut fer-ho. L'has de probar perque està molt bona. Al principi l'hanava a fer de pernil dolç, però, com no m'agarda el pernil dolç, le fet de "chopped".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que la provo, sempre és interessant experimentar nous gustos ;b

      Elimina