dilluns, 12 de març de 2012

Ous remenats amb botifarra negre de Can Gai i un acompanyament d'amanida


DIFICULTAT: Baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 1-2 PERSONES
INGREDIENTS:
3 Ous
1 Botifarra negre
Oli d’oliva
Sal
Vinagre de Módena
Enciam
ELABORACIÓ
1.Posar oli a la paella.
2.Tallar la botifarra negre.
3.Posar la botifarra negre a la paella.
4.Trencar els ous i posar-los tot junt amb la botifarra negre.
5. Remenar tot junt.
6.Posar la amanida en un plat junt amb els ous revolts amb botifarra negre.
7.Servir a la taula.

6 comentaris:

  1. Hola David,
    has fet una bona feina, però cal que refacis l'elaboració perquè t'ha sortit la numeració duplicada.
    I el vídeo?

    ResponElimina
  2. Esta molt ben fet, però el resultat final no te gaire bona pinta

    ResponElimina
  3. Esta ben fet però l'ultim no gaire.

    ResponElimina
  4. La recepta estaria molt bé per menjar però ten faltes al títol i també t'has deixat el video!.

    ResponElimina
  5. La recepta està bé, però en el títol hi han faltes.

    ResponElimina
  6. La recepta esta ben feta però el resultat final no te gaire bona pinta, el títol te faltes.

    ResponElimina