DIFICULTAT: Baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 10 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 1-2 PERSONES
INGREDIENTS:
3 Ous
1 Botifarra negre
Oli d’oliva
Sal
Vinagre de Módena
Enciam
ELABORACIÓ
1.Posar oli a la paella.
2.Tallar la botifarra negre.
3.Posar la botifarra negre a la paella.
4.Trencar els ous i posar-los tot junt amb la botifarra negre.
5. Remenar tot junt.
6.Posar la amanida en un plat junt amb els ous revolts amb botifarra negre.
7.Servir a la taula.
Hola David,
ResponEliminahas fet una bona feina, però cal que refacis l'elaboració perquè t'ha sortit la numeració duplicada.
I el vídeo?
Esta molt ben fet, però el resultat final no te gaire bona pinta
ResponEliminaEsta ben fet però l'ultim no gaire.
ResponEliminaLa recepta estaria molt bé per menjar però ten faltes al títol i també t'has deixat el video!.
ResponEliminaLa recepta està bé, però en el títol hi han faltes.
ResponEliminaLa recepta esta ben feta però el resultat final no te gaire bona pinta, el títol te faltes.
ResponElimina