CREP DE NOCILLA, NATA I MADUIXES.
DIFICULTAT: Baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 5-10 minuts
TEMPS REPÒS: 30 minuts
TEMPS COCCIÓ: 2 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 1 persona
INGREDIENTS:
- 1,5 l de llet
- 3 ous
- 40 gr mantega
- 250 gr farina
- Un pessic de sal
Per omplir-lo i decorar-lo:
- 50 gr de nocilla
- 1 maduixa
- Una mica de sucre amb pols
- Una mica de nata
ELABORACIÓ:
1. En primer lloc posa la farina en un bol, en segon lloc posa-li una mica de sal, en tercer lloc posa-li la llet i barrejar-ho.
2. Batre els ous i afegir-ho amb el compost de farina.
3. Deixar-ho reposar 30 minuts.
4. Agafar un cullero de sopa, i amb el cullero agafa la massa i la poses a la paella, deixa que es faci una mica i li poses la nocilla, deixa que es faci i el poses en un plat.
5. Agafa la nata i la poses pels cantons del crep en forma de rodona, talla una maduixa en rodanxes i la coloques en una punta, i per sobre li poses una mica de sucre en pols i nocilla.
ETIQUETES: postre, crep, nata, maduixa, nocilla, sucre
Hola Helena,
ResponEliminacal que repassis "l'elaboració" ja que canvies sovint la forma verbal. La forma verbal més adequada per als textos instructius és l'infinitiu (ex: agafar, posar, remenar, etc.).
Pel vídeo no et preocupis, te'l conto com si estigués penjat.
Helena un dia ja em faràs una crep :)
EliminaHelena avera si en portes a clase mmm... hahahaha :)
ResponEliminaHeelnaa ho podries portar a clase.
ResponEliminaHelena tenen una pinta bonissssima¡¡¡¡
ResponElimina