Dificultat: baixa
Temps de
preparació: 10 minuts
Temps de repòs: 30 minuts
Número de
persones: 4 o 5 persones
INGREDIENTS
-
2 ous
-
1 cullerada de sucre
-
200g de farina
-
20g de mantega fosa
-
1 got d’aigua
-
1 got de llet
-
1 pessic de sal
PROCEDIMENT
1- S’introdueixen
els 2 ous i el sucre a un bol.
2- Es
baten els dos ingredients fins a punt de neu.
3- Introduïm
el resto d’ingredients.
4- Es
bat tot fins que es barreja be i sense grumolls.
5- Deixa reposar la massa mitja hora.
6- Prepara els creps.
RECOMANACIONS
1- La
farina es te que introduir tamisada per que la massa quedi mes esponjosa.
Hola Roger,
ResponEliminahas fet una bona feina, però cal que milloris l'elaboració. Fixa't que el temps verbal que has de fer servir és el dels punts 5 i 6 ("deixar reposar" i "preparar") és a dir: l'infinitiu!!!
Quan ho tinguis arreglat, envia'm un missatge i tornaré a avaluar la feina feta.
Esther ja ho e modificat.
ResponEliminaRoger ho has fet del revés!!!!!!!!!!!!
EliminaHo havies de fer com el punt 5 i 6, ara està tot malament :(