Dificultat:baix
Temps de preparació:20-30 minuts
Temps de cocció:30 minuts
Número de comensals:4-6 persones
Ingredients:
-Pasta brisa:
-150g de mantega
-150g de sucre
-1 ou
-1 cullerada de vainilla
-350g de farina
-1 cullerada de sal
-Crema pastissera:
-1/2 litre de llet
-4 rovells
-50g de midó
-canyella
-llimona
-100g de sucre
-1 llimona
-1kg de pomes Golden
Procediment:
1. Pela les pomes i talla-les a llesques fines.
2. Posa-les am un bol d'aigua i suc de llimona.
3. Folra un motlle de pastís amb el fons emmotllable de 27cm amb la pasta brisa que haurem estat estirant amb un corró.
6. Aboca-hi la crema pastissera dins de la pasta brisa. Allisa-ho amb una espàtula. Escalfa el forn a 200º.
7. Col·loca les llesques de la poma per sobre la crema, de manera que vagin quedant cavalcades.
8. Deixa-ho coure 30 minuts al forn.9. Finalment, se li pot donar un acabat més brillant fonent una mica de gelatina per sobre, estenent-la amb un pinzell.
Hola David,
ResponEliminacal que miris quin és el temps verbal més adequat per als textos instructius i que refacis l'apartat de l'elaboració.
I el vídeo?
David algun dia el podries dur a classe:D
EliminaEstà molt be per et falta el video.
ResponElimina