dissabte, 10 de març del 2012

Trufes de xocolata artesanes


DIFICULTAT: Baixa

TEMPS DE PREPARACIÓ: 30 minuts
TEMPS DE COCCIÓ: (reposar) 5 hores o més
Nº DE COMENSALS: en surten 40 unitats

INGREDIENTS:

  • 200 grams de xocolata negre
  • 100 grams de xocolata amb llet
  • 200 ml de crema de llet
  • 1 cullerada sopera de sucre
  • 1 cullerada sopera de wisky o conyac
  • 200 grams de fideuets de xocolata

ELABORACIÓ:

1. Barregeu, en una olla, la crema de llet amb les xocolates, el sucre i el wisky o el conyac, poseu-la al fogó i remeneu constantment fins que comenci a bullir.

2. Deixeu refredar la barreja a temperatura ambient unes 5 hores, si és necessari més.

3. Quan ja estigui fred, s’ha de batre amb la batedora fins que la xocolata quedi presa.

4. Un cop batut, feu boletes petitones amb dues culleres soperes.

5. Arrebosseu les boletes amb els fideuets de xocolata.

CONSELL: Per guardar-les, podeu posar-les al congelador.



6 comentaris:

  1. Hola Txell,
    has fet una molt bona feina. Fa molt de riure el vídeo "revolucionat" i has triat una música que hi lliga molt ;b

    ResponElimina
  2. mmm... quina bona pinta! Ja quedarem per fer-ne!:P

    ResponElimina
  3. jajajajajjaa! Molt bona pinta
    Guapa t'he les vas menjar totes? Si t'en sobren ja saps... TRUCAM!
    o si en fas esclar :D

    ResponElimina
  4. hhahah!! la veritat és que són molt fàcils de fer, i queden boníssimes. Si us agrada la xocolata, ja sabeu, però hau de batre igual de ràpit que al video ee!!! hahahahha!! XD

    ResponElimina