dilluns, 12 de març del 2012

Truita a la Francesa

DIFICULTAT: baixa
TEMPS PREPARACIÓ: 3 o 4 minuts
TEMPS COCCIÓ: 1,5 minuts
NÚMERO DE COMENSALS: 1 persona
INGREDIENTS:
  • 1 ou
  • Sal
  • Oli
ELABORACIÓ:
  1. Batre 1 ou i posar-hi una mica de sal
  2. Escalfar una mica d'oli en una paella
  3. Posar l'ou batut a la paella ben calenta a foc mínim
  4. Moldejar la truita amb una espatula de fusta
  5. Finalment la posem al plat a punt per menjar

6 comentaris:

  1. Hola Marçal,
    has fet bona feina, però cal que estiguis atent a classe per tal de ser més autònom i poder fer la feina tu sol (he acabat penjant el vídeo jo!).

    ResponElimina
  2. Està ben fet però et falta la imatge de la recepta.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt però falta una foto marçalett!!!

    ResponElimina